ARRÓS AL
FORN ( arroz al
horno)
Ingredientes:
·
500 gr
de arròs
·
1/4 kg
de costelles de porc (costillas de cerdo)
·
1/4 kg
de cigrons remullats la nit d'abans ( si no mejor garbanzos hervidos)
·
1 troç
de cua de porc ( cola cerdo)
·
1
tallada de cansalada (panceta)
·
5 botifarres
·
2 cabeça d'alls (cabeza de ajo)
·
1
moniato
·
1
napicol
·
1/2
got menut d'oli ( un vaso pequeño de aceite)
·
1
litre d'aigua
·
Safrà
i sal (azafran)
- 2 tomates
1.
En un perol sofregim la carn amb
suficient oli calent. Una vegada sofregida, es reserva la cansalada. Després
afegim el napicol tallat a trossos.
2.
Agreguem il'aigua i quan arranque el bull afegim
els cigrons. Deixem bullir una hora com a mínim. Després, en una cassola de
text posem l'arròs en cru (un got d'arròs per dos d'aigua). Arreglem les
botifarres, les creïlles i el moniato tallats a làmines, posar els tomàquets tallats per la meitat. Incorporem el recapte
que ha bullit al perol.
3.
Amb el forn ben calent per a que l'arròs
bullga el més aviat possible, coem l'arròs al voltant de 18 minuts.
1. En un perol
sofreímos la carne con suficiente aceite caliente. Una vez sofrita, se reserva
el tocino. Después añadimos el nabicol cortado en trozos.
2. Agregamos el
agua y cuando arranque a hervir añadimos los garbanzos. Dejamos hervir una hora
como mínimo. Después, en una cazuela de texto ponemos el arroz en crudo (un
vaso de arroz por dos de agua). Arreglamos las morcillas, las patatas y el
boniato cortados a láminas, ponemos los tomates cortados por la mitad. Incorporamos el recaudo que ha hervido el perol.